Ветеранът Фелисиано Лопес стартира с победа на последния турнир в

...
Ветеранът Фелисиано Лопес стартира с победа на последния турнир в
Коментари Харесай

Ветеранът Фелисиано Лопес започна успешно последния турнир в кариерата си

Ветеранът Фелисиано Лопес започва с победа на последния шампионат в 26-годишната си кариера, този в Майорка.

Испаннският левичар се наложи над Макс Пърсел от Австралия с 6:3, 7:5. Лопес, който на 20 септември ще навърши 42 години, беше подкрепян от брачната половинка си и сина си.

„ Винаги съм мислил, че ще се отдръпва, когато моят наследник може да ме види на корта. Най-малкото тъй като това биха били незабравими мемоари за мен. Прекрасно е, че той пътува с нас, откогато се роди. В началото той нищо не разбираше, само че към този момент осъзнава, че аз играя на шампионатите в Мексико, Барселона и в този момент в Майорка и това е ужасно “, призна роденият в Толедо Лопес в изявлението след триумфа.

Във втория кръг той ще срещне още веднъж австралиец – това е Джордан Томпсън. Испанецът бе подкрепян от трибуните и от положителните си другари Рафаел Надал и Карлос Моя, с които игра дълго време за Купа " Дейвис ".

" Това е доста специфична победа за мен. Даже е една от най-специалните, почтено казано. Не чаках на такава възраст да не преставам да спечелвам. Радвам се, че го върша на толкоз красиво място като Майорка и около хората, които обичам ", съобщи Лопес, представен от организация Ройтерс.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР