Ветеранът Диего Лопес направи много силен мач за Еспаньол и

...
Ветеранът Диего Лопес направи много силен мач за Еспаньол и
Коментари Харесай

37-годишният Диего Лопес отчая Алавес с намесите си

Ветеранът Диего Лопес направи доста мощен мач за Еспаньол и оказа помощ за спечелването на точка при гостуването на Алавес в мач от втория кръг на Ла Лига - 0:0. Вратарят, който е на 37 години, се отличи с няколко значими спасявания, като две от тях бяха в добавеното време, когато баските бяха натикали противника в неговото наказателно поле. Бившият пазач на Реал Мадрид и Милан обаче “заключи” вратата си и по този начин отборът му взе първа точка за сезона.

Седмица по-рано каталунците бяха изгубили с 0:2 вкъщи от Севиля и ново проваляне щеше да разколебае тима. За Алавес пък това беше втора среща у дома след 1:0 над Леванте в първия кръг.

В 25-ата минута Алейш Видал можеше да вкара за Алавес след неточност на бранителите на Еспаньол, само че ударът му мина на сантиметри от лявата греда.

Prieto Iglesias xiula l'inici del segon temps!

Som-hi, equip! #RCDE | #Volem | #EspanyoldeBarcelona | #AlavésEspanyol pic.twitter.com/3ktZYFnNt9
— RCD Espanyol de Barcelona (@RCDEspanyol) August 25, 2019
И до момента в който заплахите бяха пред Диего Лопес, то гостите имаха солидно преимущество във владението на топката, само че това не им свърши работа. Пълни 90 минути за “папагалчетата” записа халфът Марк Рока, чието име тези дни беше спрягано за трансфер в Байерн (Мюнхен).

В идващия кръг Еспаньол приема Гранада, а Алавес гостува на Хетафе. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 2 кръг, неделя 25 август  Алавес 0:0краен резулат  Еспаньол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР