Ветеран в редиците на CD Projekt RED и водещ отговорник

...
Ветеран в редиците на CD Projekt RED и водещ отговорник
Коментари Харесай

Водещ разработчик напусна CDPR

Ветеран в редиците на CD Projekt RED и водещ отговорник за инспекция на качеството в студиото, разгласи, че напуща компанията. Лукаш Бабиел, който за последно управлява QA екипите, отговарящи за Cyberpunk 2077, разгласи края на кариерата си в CDPR в профила си в обществената мрежа Twitter. Бабиел, който работи в полското студио в продължение на 11 години, не показва повода за напускането си.

„Миналия месец взех решение да напусна CD Projekt RED след 11 страхотни години, прекарани тук. Получих тези удивителни дарове за довиждане – 3D принтирана и ръчно оцветена дрънкулка и комикс, основан от двама надарени полски художници, което разтопи сърцето ми. Наистина обичах да работя с тези хора“, написа Бабиел.

За последно – от август 2017 до март 2021, Бабиел работи като отговорник по качеството за Cyberpunk 2077, ръководейки екип от 60 индивида, като дава отговор планирането на тестванията и докладвайки директно на шефовете на CDPR. Бабиел не споделя какво има намерение да прави в бъдеще. Той не е единственият, който напуща CD Projekt RED този месец. Преди две седмици студиото беше напуснато от основния дизайнер на Cyberpunk 2077 Матеуш Каник след 15 години, прекарани в CD Projekt.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР