Ветеран от военноморските сили на САЩ е с откъсната челюст

...
Ветеран от военноморските сили на САЩ е с откъсната челюст
Коментари Харесай

Смело сърце. Мъж пребори мечка с голи ръце в Монтана, но остана без челюст

Ветеран от военноморските сили на Съединени американски щати е с откъсната челюст след ужасяващо нахлуване на гризли в Монтана.

Въпреки тежкото пострадване, въпросният Руди Нурландер съумял да се се оправи с голи ръце с 3-метровата мечка. В момента той е в тежко положение, оповестява фамилията му, представено от Fox.

В момента на нападението Нурландер е бил в компанията на ловна дружинка при следенето на елен, когато се сблъскал с две мечки гризли покрай пътеката Yellow Mule Trail, а едната от тях го нападнала.  Останал без избор, с изключение на
да се бори с голи ръце,
Нурландер, притежател на „ Алпийски завършения “ в курортния регион Биг Скай, е бил тежко ранен при нападението, а долната му челюст му е била откъсната от голямата мечка. Въпреки че е останал без оръжие, той е съумял да се избави от дивия звяр.

„ Баща ми е най-смелият и мощен човек, който познавам “, написа дъщерята Кейтлин Дейвис на страницата GoFundMe, основана, с цел да подкрепи за заплащането на сметката на Нурландер в болница.

Дейвис споделя, че татко ѝ е сключил контракт с група ловци за отдаване чартърен на някои от своите всъдеходи. Когато Нурландер научил, че ловците са умъртвили елен, само че не могат да го намерят, той е решил да им помогне да го потърсят.

В един миг забелязал мечка гризли и извадил револвера си да я подплаши. Още преди да стреля обаче, друга мечка го нападнала откъм гърба и го съборила. Останал без оръжие, Нурландер можел да разчита само на своите юмруци.

„ Мечката го е нахапала на доста места – по гърдите, по краката, по ръцете. Но най-ужасното пострадване е откъсването на долната челюст “, написа още щерка му.

За благополучие ловците от дружината са
чули виковете му
и са пристигнали в точния момент, с цел да прогонят мечката, след което са повикали помощ. Той е настанен в Университетската болница в Юта, където му е била направена интервенция. Състоянието му е тежко, само че без заплаха за живота, прецизира още щерка му Кейтлин.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР