Ветеран от Лейбъристката партия и бивш министър сър Тони Лойд

...
Ветеран от Лейбъристката партия и бивш министър сър Тони Лойд
Коментари Харесай

Ветеранът от Лейбъристката партия Тони Лойд казва, че страда от „нелечима“ форма на левкемия

Ветеран от Лейбъристката партия и някогашен министър сър Тони Лойд сподели, че страда от „ нелечима “ форма на левкемия.

Сър Тони, който беше министър на външните работи по време на първия мандат на Тони Блеър като министър председател, стана народен представител през 1983 година и съставлява Рочдейл от 2017 година В изказване, оповестено в обществените медии, сър Тони сподели, че е получавал химиотерапия за форма на рак на кръвта, само че към този момент беше нелечимо.

Той сподели: „ За страдание това към този момент се трансформира в нападателна и нелечима форма на левкемия и през днешния ден ще напусна болничното заведение, с цел да прекарам времето, което ми остава със фамилията си. Моля за усамотение както за мен, по този начин и за фамилията ми в този миг. " 73-годишният народен представител също сподели, че кабинетът му ще остане отворен, „ с цел да поддържа моите гласоподаватели “.

Сър Кийр Стармър отдаде респект на сър Тони, който съгласно него е „ очарован и почитан “ в цялата партия. Лидерът на лейбъристите сподели: „ Дълбоко съм тъжен от днешната настояща информация от сър Тони Лойд за н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР