Ветеран от Деня Д сподели как живее сам в малко

...
Ветеран от Деня Д сподели как живее сам в малко
Коментари Харесай

Ветеран от Деня Д, 98, който щурмува плажовете на Нормандия през 1944 г., сега живее в капан в малко бунгало

Ветеран от Деня Д показа по какъв начин живее самичък в малко бунгало - и приказва със съседите си единствено когато той изважда кошчетата.

Смята се, че 98-годишният Норман Пауъл е един от шестимата останали британци, взели участие във значим миг от Втората международна война, щурмувайки плажовете на Нормандия по време на десанта в Деня на D. Но някогашният инженер има вяра, че е „ пропуснат от обществото “ и живее затворен в дома си в Чилуел, Нотингамшър, до момента в който продължава да чака две години и половина за незабавна интервенция на коляното.

Г-н Пауъл споделя, че се бори с изолацията, защото брачната половинка и приятелите му са умряли и макар че има доста членове на фамилията си другаде, те „ имат личен живот, който да живеят “. На ветеринаря е даден лист с локални обществени събития от NHS, на които да отиде, с цел да му обезпечи компания и стимулация – само че господин Пауъл споделя, че „ не знае “ къде са тези места в Нотингам и ще разчита мощно на таксита, с цел да си тръгне къщата.

Той сподели: „ Не мога да отида на никое място. Сег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР