Ветеран депутат от Лейбъристката партия предложи да накараме политиците да

...
Ветеран депутат от Лейбъристката партия предложи да накараме политиците да
Коментари Харесай

Депутат отправи странен призив към всеки в парламента да публикува собствените си ДНК данни

Ветеран народен представител от Лейбъристката партия предложи да накараме политиците да разгласяват данни за своето ДНК, с цел да покажат от кои страни произлизат.

Бари Шийрман сподели на Commons, че този ход ще помогне за детоксикацията на дебата към имиграцията. Но концепцията беше посрещната от мощен смях от министъра на вътрешните работи Джеймс Клевърли.

Депутатът от Хъдърсфийлд сподели, че е направил тест, който разкрива, че има корени в Ирландия и Швеция. Той прикани депутатите да създадат същото и да създадат обществено притежание своите резултати, само че апелът беше отритнат от господин Клевърли.

Г-н Шиърман сподели, че този ход ще „ внесе прочут смисъл “ в дебата към миграцията. Той сподели на Commons: „ Миграцията не би трябвало да е мръсна дума. Аз съм наследник на мигрант, самичък съм емигрирал в Съединените щати на един стадий. Моето ДНК ми споделя, че съм 34% ирландец, 32% швед.

„ Можем ли да накараме всеки член на този парламент да разгласява своята ДНК и да внесем смисъл в тази полемика за мигра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР