Вестник Washington Post публикува статия, която разкрива, че руският президент

...
Вестник Washington Post публикува статия, която разкрива, че руският президент
Коментари Харесай

WP: Путин лично е разменил Медведчук за 160 украински военнопленници

Вестник Washington Post разгласява публикация, която разкрива, че съветският президент Владимир Путин персонално е настоял на, която бе осъществена сред Русия и Украйна. Washington Post се базира на лични източници - американски и украински публични лица, които остават анонимни, а публикацията обобщи съветската редакция на BBC.

Путин не се е вслушал в предизвестието на ФСБ - Федералната работа за сигурност на Руската федерация, че размяната на 215 пандизчии, в това число 10 чужденци и петима командири, които се предадоха в " Азовстал " , против Виктор Медведчук и 55 руснаци от украински плен ще провокира отрицателна реакция даже и измежду поддръжниците на съветския президент.

Такава реакция имаше действително в съветското публично пространство .

" Показателно е, че Путин реши да размени своя подръжник и една от дългогодишните си марионетки в Украйна, Медведчук, с героите от Мариупол. Много хора в Украйна се радваха, че са върнали вкъщи доблестните воини, до момента в който в Москва доста хора бяха отвратени, че са видели какво в действителност е значимо за Путин ", споделя източник пред вестника.

" Животът на децата ни е преди всичко " - какъв брой скъп е Виктор Медведчук за Кремъл

Изявленията за размяната 55 за 215 идват в пъвия ден на мобилизацията

В публикацията се разкрива също, че Роман Абрамович и саудитският престолонаследник Мохамед бин Салман са посредничили в договарянията. И за двамата главният претекст е да подобрят връзките си със западните страни, настояват източниците на вестника.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР