Вестник „Труд“ в твърди, че бившият служебен финансов министър и

...
Вестник „Труд“ в твърди, че бившият служебен финансов министър и
Коментари Харесай

Асен Василев отговори дали има офшорка на Британските Вирджински острови

Вестник „ Труд “ в твърди, че някогашният длъжностен финансов министър и сегашен водач на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев има офшорка на Британските Вирджински острови.

Според тях той държи 100% от собствеността на „ Акселберт Лимитед “ и не я е заявил пред КПКОНПИ. От вестника допълват, че сдружението все още е в положително положение и е настоящо, като е учредено на 12 май 2015 година

От пресслужбата на „ Продължаваме промяната “ са дали отговор пред „ По света и у нас “, че Асен Василев е заявил всичко, което има в подадените от него заявления.

„ В данъчната му декларация, фигурираща в уеб страницата на КПКОНПИ, е вписано, че 12 месеца преди встъпването си в служба като длъжностен министър на финансите Асен Василев е излязъл от собствеността и ръководството на цитираната от в. „ Труд “ компания „ Акселберт Лимитид “, както и от всички останали сдружения, в които е имал присъединяване “, прецизират от партията.

Според регистъра на Антикорупционната комисия Василев разполага с апартамент в София от 54 кв. м и налични средства в размер на 74 032 лева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР