Веси Маринова е първата българка с титлата Мис Плюс Сайз

...
Веси Маринова е първата българка с титлата Мис Плюс Сайз
Коментари Харесай

ОХ, НА БАТКО: Вижте първата българска Мис Плюс Сайз

Веси Маринова е първата българка с купата " Мис Плюс Сайз " за 2021 година Веси не се тормози от обилните си форми и е подготвена да отбрани женското си достолепие, изправяйки се пред омразната тирада на всеки злобар, решил да се подиграва с килограмите й.

Най-големият ѝ идол, въодушевил я да преследва фантазиите си и да обича себе си, е друга една пухкава чародейка - американката Ашли Греъм, от която се научила да приема себе си по този начин, каквато е. Споделя още и за това, че все още българският пазар приема много страхливо " плюс сайз " моделите.



От позицията си на обилен модел Веси споделя и за ужаса от конфликта си с така наречен " боди шейминг " - модерното обществено събитие, налагащо измежду младежите устрема да наподобяват слаби и съвършени като моделите от международните сцени. Oще по-притеснителното е, че обсегът му не се лимитира единствено до формата на тялото, а обгръща всички негови характерности и пропорции – косата, дължината на краката, очите, носа, веждите, кожата, височината, даже и дължината на стъпалото. А резултатите от изследванията по този въпрос са красноречиви - всеки втори, подложен на " боси шеймиг ", стартира да се усеща потиснат, нерешителен, обезпокоен и компрометиран.

Мис Плюс Сайз 2021 не крие и обстоятелството, че непрекъснато получава еротични оферти. Най-вече те идват от така наречен злобари, които хапливо ѝ признават, че не харесват по-пълни дами. На сходни злъчни мнения Веси реагира с подигравка. За нея това е израз на неустановеност и възприятие за незадоволеност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР