Вещица, моля. Шанън Дохърти обвинява колежката си от Очарованите“ —

...
Вещица, моля. Шанън Дохърти обвинява колежката си от Очарованите“ —
Коментари Харесай

Шанън Дохърти обвинява Алиса Милано за драмата „Очаровани“ с Холи Мари Комбс: „Плаках всяка нощ“

Вещица, апелирам.

Шанън Дохърти упреква колежката си от „ Очарованите “ — и скандална съперница — Алиса Милано, както и фамилията й, че са предизвикали раздор сред нея и Холи Мари Комбс.

50-годишният Комбс се появи в подкаста „ Let’s Be Clear With Shannen Doherty “ в понеделник, където сътрудниците разискаха прословутото напрежение сред основните функции в шоуто.

„ Имаше съревнование с Алиса “, изясни 52-годишният Дохърти. „ Чух, че го е загатнала в книгата си. Очевидно в никакъв случай не чета нейната книга, тъй като е [озаглавена] „ Съжалявам, не скърбя “, тъй че тъкмо там ми споделя, че не съжаляваш пъклен. Защо да загатвам нещо в този случай? Имаше и конкурентоспособност във вас. Което беше в действителност забавно [тя] да се пробва да те откъсне от мен и това се случи във втория сезон. ”

„ Charmed “ се излъчваше по The WB от 1998 година до 2006 година Докато снимаше втория сезон на шоуто през 1999 година, Дохърти сподели, че татко й „ влизаше и излизаше от болничното заведение нон-стоп “, до момента в който Ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР