Вещерът на Анджей Сапковски се превърна и в литературен, и

...
Вещерът на Анджей Сапковски се превърна и в литературен, и
Коментари Харесай

Пуканките са готови, чакаме 17 декември! Какво да очакваме от сезон 2 на "Вещерът"?

" Вещерът " на Анджей Сапковски се трансформира и в книжовен, и в гейминг феномен. Който не съумя да се възпламени по книгите и играта, пък се възпламени по паметния сериал на Netflix. Съвсем малко остава до втория сезон на " Вещерът " и почтено казано нямаме самообладание до 17 декември, когато се чака той да се появи в платформата.

А в случай че кажем, че вторият сезон на " Вещерът " е дълго чакан, няма да е по никакъв начин пресилено. Първо фотосите бяха отлагани, след това Хенри Кавил се контузи, след това пандемията още веднъж попречи на работния развой... Но през април екипът се събра, снима епизодите, а ние към този момент сме подготвили пуканките.

Виж още: Тежкото проклинание на звездите: Тези артисти не помнят, че са снимали най-известните си филми 

Какво обаче да чакаме в сезон 2? Всъщност Netflix към този момент разгласиха малко обобщение на сериите. Първи сезон приключи с борба, в която Йенифер хвърли огнена топка по противников сили. Тази магия обаче би трябвало да унищожи магьосника, който я прави. Именно в това има вяра и Гералт, който води Цирила на най-безопасното място съгласно него - дома му от детството. Именно отбраната на Цирила би трябвало да е една от главните линии на втория сезон, до момента в който елфи, демони, крале и обекновени хора се борят за превъзходство на Континента. 

По време на онлайн презентацията на сериала на WitcherCon през юли, изпълнителният продуцент Лорън Шмид Хисрич сподели, че историята ще се концентрира върху това, че Гералт ще влезе в ролята на самобитен татко на Цирила. Пътят на героите един към различен обаче няма да бъде елементарен - Цири като цяло мъчно се доверява на хората, а задачата на Гералд е тежка. 

Трите сюжетни линии в първия сезон ще се обединят, удостовери още Хисрич през лятото. 

Виж още: Гръм в парадайса: Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха! Удрял ли е той майка ѝ?

От видяното в филмовия откъс излиза наяве, че военното опълчване на Севера и Юга ще продължи, като най-вероятно дейностите във втория сезон ще бъдат основани на третата книга от поредицата на Сапковски - " Кръвта на елфите ". 

И както се споделя, това не е всичко! " Вещерът " ще се трансформира в цяла Вселена и от Netflix започнаха усилена работа по това. През август се появи аниме филмът " Вещерът: Кошмарът на вълка ", като има разгласен и нов минисериал " The Witcher: Blood Origin ", който ще споделя предисторията на " Вещерът ".

Изображение: https://www.instagram.com/witchernetflix/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР