Веселото и уж позитивно шоу на Нова тв Като две

...
Веселото и уж позитивно шоу на Нова тв Като две
Коментари Харесай

Женска война раздира „Капките”: Хилда на нож с Яна Маринова

Веселото и сякаш положително шоу на Нова тв „ Като две капки вода ” в последно време става сцена на необявени войни. На повърхността е спорът от първия епизод на сезона сред журиращия Веселин Маринов и водещия Димитър Рачков. С надалеч по-дълбоки корени обаче е войната, която съдийката Хилда Казасян е повела против актрисата Яна Маринова.

Хилда стартира да демонстрира персонално отношение към Яна Маринова още в първия епизод на шоуто, въпреки че усърдно го прикрива с типичната си необятна усмивка. Тогава Яна си избра да имитира корейския рапър Сай, а журито и изключително единствената жена в него, не остана предостатъчно. След втория епизод на шоуто не остана никакво подозрение, че хубавата актриса не е фаворитка на госпожа Казасян. Тогава Яна излезе на сцената с реплика на Никол Шерцингер. Тя направи допустимо, с цел да наподоби сексапила на някогашното гадже на Григор Димитров, и съгласно мъжете в журито освен съумя да влезе в облика, а и го надмина. Яна постоянно е била добра танцьорка, а в имитацията й имаше главно танци, в които беше безупречна.

Докато мъжете се радваха каква жена е излязла пред тях, Казасян се хвана за пеенето на актрисата. Маринова в действителност не е добра певица, само че Хилда беше прекомерно сериозна, написа Хотарена.

„ Разбира се, че ще я критикуваш ”, разяснява водещият Герасим Георгиев-Геро с намек, че Казасян се нервира не толкоз от подправеното пеене на Яна колкото от нейния съблазън. Следващата изява на актрисата беше на друга секси дама – Лепа Брена.

Тя още веднъж не се оправи добре с пеенето, за което явно няма заложба, само че пък сподели дълги и стройни крайници, в които мъжете в студиото оплакнаха обилно очи. Хилда отново беше недоволна.

Миналата седмица Маринова излезе на сцената в облика на рок легендата Милена, само че не във типа й от в този момент, а в този от началото на 90-те, когато беше секс знак. Актрисата беше съвсем по долни дрехи – с впито боди, което обилно разкри стройната й фигура. Този път тя се оправи с пеенето по-добре от нормално, само че още веднъж отнесе рецензии. Колегата на Хилда – Димитър Ковачев-Фънки, постоянно изяснява, че това не е формат за артисти, а за имитатори. Казасян обаче отвърна, че щом се имитират артисти, най-важно е пеенето, в която Яна просто не е добра. Актрисата за следващ път остана в дъното на класацията в шоуто.

Тя явно поставя огромни старания в работата си, само че постоянно е с ниски резултати. Въпреки това не демонстрира отчаяние, нито неспокойствие от ниските си оценки. Дори твърди, че най-силно се интересува от рецензиите, които й демонстрират над какво би трябвало да работи отсега нататък. Най-вероятно и отсега нататък ще ги получава в остатък, в случай че не от различен, то най-малкото от Хилда Казасян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР