Весело е, тоя път ще ударят на камък. Нямам никакви

...
Весело е, тоя път ще ударят на камък. Нямам никакви
Коментари Харесай

Симеонов развеселен от проверката на КПКОНПИ: Ще ударят на камък

" Весело е, тоя път ще ударят на камък. Нямам никакви терзания " - по този начин реагира водачът на НФСБ Валери Симеонов пред медии в Народното събрание на новината, че прокуратурата е упълномощила на КПКОНПИ да го ревизира за няколко имотни покупко-продажби на занижени цени в годините обратно от 2004, 2005 и 2008 година

``
реклама

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се закани, че като се разбере кой е индивидът, подал против него сигнала до основния прокурор, ще го осъди. " Досещам се от кое място. От една персона ", сподели Симеонов, като посочи, че не е обвързвано с изявлението му от през днешния ден за оставките, а от предходните дни.

" Това са фирмени салда и парцели, тествано е един милион пъти и от Национална агенция за приходите, проверявано е и от служби, имаше сигнали против мен, аз съм проверяван и като физическо лице. Спокоен съм. Тоя път ще ударят на камък, просто няма по какъв начин ", разяснява Симеонов в Народното събрание.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР