Веселка се запознава с Велин, докато е продавачка в хранителен

...
Веселка се запознава с Велин, докато е продавачка в хранителен
Коментари Харесай

Веселка от Фермата чу думите: Ще се омъжиш ли за мен и ето какво отговори!-Снимка с избраника й

Веселка се среща с Велин, до момента в който е продавачка в хранителен магазин. Двукратната победителка във „ Фермата “ Веселка подвига женитба! Най-щастливото събитие ще бъде на 15 август, когато борбената дама ще каже „ да “ на обичания си Велин.

„ Вярващи хора сме и по тази причина избрахме датата да съответствува с огромния християнски празник Голяма Богородица. Първоначално мислехме да създадем дребна селска женитба, единствено с най-близките хора, само че се оказа, че имаме много родственици и другари.

Задължително ще сключим и църковен брак “, описа Веселка Маринова, която завоюва пети и осми сезон на телевизионното риалити.

Веселка стана първата жена, победила във формата, и в същото време бе най-младата участничка. Маринова евентуално е и индивидът, който претърпя най-вече промени след финала на предаването. Тя намира сили да се разведе със брачна половинка си и да се реалокира в Троян. Загърбва тежкия физически труд, на който е била приучена от дете, и стартира нова страница в живота си.

„ Щастлива съм! Чувствам се спокойна, когато се прибера у дома. Велин пристигна в живота ми тъкмо когато се бях отказала да бъда щастлива. Разделих се с някогашния си брачен партньор и бях решила да се отдам напълно на децата ми и на работата. Тогава Велин се появи като другар и ми върна вярата. Показа ми, че може без нерви, със успокоение и че мога да бъда обгрижвана и глезена. Радвам се че той обича и почита децата ми “, с трогване показа Веселка.

„ Фермерката “ споделя, че с бъдещия си брачен партньор се е срещнала, откакто почнала работа като продавачка в магазин за хранителни артикули.

„ Велин беше постоянен клиент и постоянно си говорехме. Занимава се с ремонт на коли. Убедих се, че ориста си знае работата, откакто колата ми в никакъв случай не се беше чупила, само че откакто се запознахме, стартира доста постоянно да се скапва и аз трябваше постоянно да го навестявам. Откакто сме дружно, колата ми към този момент е здрава “, описа със смях бъдещата младоженка.

По мотив предлагането за брак Веселка показа, че се е случило преди няколко месеца благодарение на кръстницата й и децата й.

„ Преди няколко месеца гостувахме при моята кръстница. Велин през целия ден беше под напрежение и си шушукаше нещо ту с нея, ту с децата ми. В този миг заподозрях, че може да има нещо такова, само че не имах вяра, че с три деца ще сложа пръстен на ръката си и ще обличам бяла рокля. Изведнъж Велин падна на колене с пръстен и ме попита „ Ще се омъжиш ли за мен? “. Това беше един от най-щастливите мигове в живота ми “, описа Веселка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР