Веселинова сподели, че през август ще се отдаде на почивка,

...
Веселинова сподели, че през август ще се отдаде на почивка,
Коментари Харесай

Гала успя да изгони Ева Веселина от На кафе

Веселинова показа, че през август ще се отдаде на отмора, а какво й следва през септември към момента не знае. Тя се сбогува със феновете и в обществената мрежа. „ Измина още един ефирен сезон. Искам да благодаря на вас, феновете, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм отговорна за най-малко една ваша усмивка на ден. Правих всичко с доста обич и вяра, че островът на положителното въодушевление, който се опитвахме да бъдем, направи живота ви малко по-лек в тези тежки времена. Благодаря на целия екип за лудата година в „ На кафе ". Имаше всевъзможни страсти, само че най-после остават единствено красивите неща!”, написа Ева и загатна, че не всичко е било розово в екипа им, само че тя ще се опита да запомни единствено хубавите моменти.

Говори се, че Гала вдигнала мерника на по-младата си колежка още при започване на взаимната им работа. Непоносимостта ѝ към Веселинова личеше даже от дребния екран. Плевенчанката постоянно й отправяше хапливи забележки и се опитваше да компрометира интелекта й. Това се отразявало зле на сензитивната Ева, която след всяко предаване се затваряла в гримьорната и плачела. Тя желала сътрудниците й да я възприемат съществено, а не като следващата глуповата русокоска. Oпитвала неведнъж да завоюва утвърждението на Гала, само че уви – не се получило.

Хубавицата години наред се стремеше да пробие в медийните среди, а кариерата ѝ стратира с голи фотоси за еротично списание. Според осведомени русата дама от Сливен била подготвена на всичко за малко известност, а с предизвикателнте снимки съумя да насочи вниманието към себе си. Сега споделя, че съжалява за фрагментите, само че връщане обратно няма. Веселинова се разкайва за голите си изяви, тъй като накърняват имиджа на сериозна журналистка, който се пробва да гради. „ Няма по какъв начин да върна времето обратно, само че в случай че можех – нямаше да го направя. Отчитам го като груба неточност!”, споделяла е русокоската.

Тя дълго време участваше в предаването „ Сделка или не”, където отваряше кутии под зоркия взор на Румен Луканов, а след това стартира работа като кореспондентка в „ Господари на ефира”. След свалянето на предаването русокоската се трансферира в онлайн формата „ Господари на уеба”, а в това време се уреди и като коментатор в „ На кафе”.
Клюката гласи, че Ева била набутана в малкия екран от прочут женен продуцент, с който имала интимни връзки. Тя самата не разкрива доста за персоналния си живот, а на въпроса дали е обвързана, единствено се усмихва многозначително. Веселинова непрестанно споделя, че няма сериозен другар, само че в същото време и не търсела.

Преди да изгрее на дребния екран, хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини. Със фамилията й отишли там на отмора, само че толкоз им харесало, че решили да останат. За да се устоя, Веселинова работела като сервитьорка и продавачка, само че след това задачите й станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, с цел да опитва шанса си в родината.

„ Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не желаех да се захвана с каквото и да е, а желаех да работя по специалността, която съм приключила - „ Журналистика”. Беше мъчно, никой не искаше да ме одобри, споделяха си „ руса, млада, несъмнено няма грам мозък”. Първите две години беше пъкъл, бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках!”, разказала е Ева. Тя обича да се хвали, че хубостта й е изцяло естествена и няма никакви корекции. Филърите и ботоксът не я блазнят, въпреки че е трансферирала 30-те.
Няма и силикон в бюста, а разчита единствено на това, с което я е надарила природата. Ева от много време следва прецизен хранителен режим, тъй като преди години била закръглена и страдала от комплекси. Стигала до крайности като цялостен апетит, само че най-после осъзнала, че методът да поддържа добра форма е различен. „ Ограничавам се от доста храни – макарони, картофи, ориз, тестени произведения. Тренирам от време на време. Няма различен метод! Трябва да приемете, че в случай че желаете да изглеждате добре, някои неща не би трябвало да се хапват, само че не трябва да се гладува!”, споделя Ева.

Блондинката към момента няма изясненост с какво ще се занимава наесен. Тя избира да се отдаде на релакс и летни занимания. Хубавицата обича да пътува по света, само че тази година обикаля единствено в границите на родината, а най-любимото й място за отмора е Южното Черноморие,пише " Уикенд ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР