Веселин Василев - зам.-кмет на район Приморски и секретар на

...
Веселин Василев - зам.-кмет на район Приморски и секретар на
Коментари Харесай

Икономическият университет във Варна откри академичната година

Веселин Василев - зам.-кмет на регион " Приморски " и секретар на градския съвет на СДС-Варна: В деня на огромния християнски празник Кръстовден поисквам на академичното управление, на всички преподаватели и студенти една сполучлива и изпълнена с положителни страсти образователна година!
" Тържествено разкриване на образователната година в обичания Икономически университет Варна! В деня на огромния християнски празник Кръстовден поисквам на академичното управление, на всички преподаватели и студенти една сполучлива и изпълнена с положителни страсти образователна година! На добър час!!! " С това благопожелание се обърна към студентите на ИУ-Варна зам.-кметът на регион " Приморски " и секретар на градската организация на СДС-Варна Веселин Василев.

Днес той бе измежду гостите на тържественото разкриване на новата образователна година в реномираното икономическо висше учебно заведение на Морската столица.

Домакин на събитието бе ректорът проф. Евгени Станимиров.

„ Поздравяваме с добре пристигнали новоприетите ни студенти и всички ние си пожелаваме да сме здрави, сполучливи и задоволени от всичко, което следва да се случи. Трябва да работим с младежите и да им покажем с персонален образец, че отворените сетива, мотивацията, развиването на гениите, стратегическото мислене и човечността са базови полезности, сподели в словото си проф. Станимиров.

„ Днес е трогателен ден, изключително за тези от Вас, които прекрачват за първи път прага на Икономическия университет, с над 100-годишни обичаи в областта на висшето икономическо обучение! Това е престиж, който би трябвало да бъде защитаван, тъй като утвърждава Варна като град на знанието. Поздравявам ректора и цялото управление за отличните резултати, размаха и новаторството, с които надграждат традициите. Скъпи студенти, бъдете здрави, любопитни и сериозни – и към себе си, и към света към вас. Продължавайте да учите и откакто получите дипломата си от университета “, сподели в приветствието си към студентите кметът на Варна Иван Портних.

Поздравления към младежите насочи и регионалният шеф Андриана Андреева.

Тази година в университета влизат към 1400 първокурсници, които ще се образоват в 27 специалности.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР