Веселин Плачков смени Мариана с 31-годишната Елена от ж.к. Красна

...
Веселин Плачков смени Мариана с 31-годишната Елена от ж.к. Красна
Коментари Харесай

Веселин Плачков И Мариана Попова Се Разделиха! Вижте Коя Е Новата На Актьора!

Веселин Плачков смени Мариана с 31-годишната Елена от ж.к. Красна Поляна в София, а певицата отиде при нейния брачен партньор Вилизар. Вилизар и Елена са ексцентрична двойка с огромна възрастова разлика – 21 години. Той е на 52, тя на 31. Семейството има три подбудени деца – две момченца и едно момиченце, написа lifeonline.bg.

И двете фамилии считат, че са построили идеалната фамилна среда и че живеят щастливо. Едва при размяната те осъзнават какво пропущат и по какъв начин животът им върви по инерция.

В дома на Мариана и Веселин Плачков царува естетика и съгласие, само че и леко задушаваща обич, защото двойката е на всички места дружно. Те не намират това за нездравословно и са щастливи, че споделят всеки момент.

В дома на Вилизар и Елена пък, всички домашен отговорности и грижите по децата лежат на по-младата брачна половинка. Докато беше в дома на фамилията Мариана реши, че е време това да се промени. Певицата повика помощника, която да оказва помощ на Елена в ежедневните грижи за децата. Според Мариана младата майка би трябвало да има повече време за себе си, а освен на децата. Певицата посъветва фамилията да си наеме целодневна детегледачка и чистачка, която да почиства най-малко два пъти седмично.

Вилизар и Елена се съгласиха с наложените от Мариана правила. Те дадоха обещание, че при опция ще наемат помощници, само че към този момент финансите не им го разрешават.

От своя страна Елена също се опита да наложи някои правила в дома на Попова и Плачков, само че множеството от тях бяха отхвърлени. Младата майка счете тв приемниците във всяка стая на фамилията на певицата и артиста за непотребни, изключително в детската стая. Но удари на камък с това свое предписание и то изрично бе отхвърлено от Мариана и Веселин.

Веселин Плачков смени Мариана Попова с друга жена за седмица сн. Facebook

Двете съпруги обаче не скриха, че вкъщи се усещат най-щастливи, тъй като там са обичаните им хора.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР