Веселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е

...
Веселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е
Коментари Харесай

Веселин Маринов крие новата си любов, страх го е от черна магия

Веселин Маринов Веселин Маринов е български артист. Той е роден в град Полски... към профила пази новата си обич като демон от тамян, а повода е боязън от магия.

Колеги на касовия трубадур разкриха, че от няколко месеца той отново е вдлъбнат до уши, само че даже на околните си не казвал коя е завладяла сърцето му. "Веско от години си върви при една ясновидка от кв. "Надежда ", на която доста има вяра. Тя му споделила, че има черна магия за разлъка с сътрудниците в живота ", разкриха сътрудници на естрадния ас от музикалната компания "Пайнер ", написа вестник "Телеграф ".

Жената с трето око посъветвала родната звезда да не обявява толкоз персоналния си живот, защото имал доста завистници. Ембаргото било в действие, до момента в който не се почисти магията със специфичните паранормални процедури, включващи молебствия и билки. Изглежда артистът от Полски Тръмбеш е взел насериозно предизвестията, тъй като крие зорко новата си обич от непознати очи.

Междувременно той снабдил "жената на живота си " с ключ в собствен първокласен апартамент в кв. "Кръстова вада ", само че двамата влизали постоянно поотделно поради боязън от папараци. "Веско е доста сензитивен мъж. Противоестествено е за него да не даде израз на възприятията си за пред хората ", приказват към този момент и негови почитатели в интернет форумите. Маринов се обърнал за помощ към столичния пророк, откакто в последните връзки претърпя огромни разочарования.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР