Веселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е

...
Веселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е
Коментари Харесай

Веселин Маринов натири балерините си, не може да им плаща

Веселин Маринов  Веселин Маринов Веселин Маринов е български артист. Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да приключи е уволнил балерините си. Певецът ще се лиши от техните услуги в идното си турне, което стартира на 11 април в Севлиево, написа хотарена.

Причината за съдбоносното решение е в надграждането на кариерата на любимеца на няколко генерации аудитория. След като отпразнува 60-годишния си празник през предишния август, Веско реши да вдигне равнището на концертите си и напълно логично  пристигнала концепцията да стартира да пее с оркестър. Тъй като приходите от билети не могат да покрият разноските за поддръжката на два състава той е решил, че ще би трябвало да се лиши от едното за сметка на другото.

" 30 години работя с балерини. Винаги е наслаждение да има красиви дами край мен на сцената, само че поради почитателите  съм задължен да направя идната стъпка в кариерата “, споделя изпълнителят на „ Горчиво вино “.

Маринов сподели, че е запазил положителните си връзки с танцьорите и се надява един ден още веднъж да работи с тях. Работата с оркестъра е най-голямото му предизвикателство сега.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР