Веселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е

...
Веселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е
Коментари Харесай

Веселин Маринов взриви публиката при първия си самостоятелен концерт в Летен театър Кайлъка

Веселин Маринов  Веселин Маринов Веселин Маринов е български артист. Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да приключи изнесе за първи път независим концерт на най-голямата сцена навън в Плевен - Летен спектакъл " Кайлъка ".

Той показа двучасова стратегия пред хилядното голям брой от фенове на българската известна музика. Те чуха част от старите му шлагери, както и  нови песни, които са включени в идния му нов албум.

Изпълнителят разкри, че е пропущал до момента Плевен в националните си турнета и призна, че приемът, който получава от публиката, както и атмосферата в парк " Кайлъка ", са неповторимо прекарване за него. Феновете го възнаградиха с доста цветя и аплаузи. Те пееха с него песните, а част от феновете се забавляваха като танцуваха в лятната вечер.

Веселин Маринов  Веселин Маринов Веселин Маринов е български артист. Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да приключи гостува в Плевен с оркестър онлайн. На финала показа персонално всеки от музикантите, както и двама от композиторите, с които основава песните си. Силно усещане направи художественото осветяване на продукцията, което създаваше неповторима цветна картина за всяка ария.

Турнето на известния реализатор продължава в десетки градове на страната, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР