Веселин Маринов пази новата си любов, а причината е страх

...
Веселин Маринов пази новата си любов, а причината е страх
Коментари Харесай

Направили черна магия на Веско Маринов

Веселин Маринов пази новата си обич, а повода е боязън от магия, написа в. " Телеграф ". Колеги на касовия трубадур разкриха, че от няколко месеца той отново е вдлъбнат до уши, само че даже на околните си не казвал коя е завладяла сърцето му. " Веско от години си върви при една ясновидка от кв. " Надежда ", на която доста има вяра. Тя му споделила, че има черна магия за разлъка с сътрудниците в живота ", разкриха сътрудници на естрадния ас от музикалната компания " Пайнер ".

Жената с трето око посъветвала родната звезда да не обявява толкоз персоналния си живот, защото имал доста завистници. Ембаргото било в действие, до момента в който не се почисти магията със специфичните паранормални процедури, включващи молебствия и билки. 

Изглежда, артистът от Плоски Тръмбеш е взел насериозно предизвестията, тъй като крие зорко новата си обич от непознати очи. Междувременно той снабдил " дамата на живота си " с ключ в собствен първокласен апартамент в кв. " Кръстова вада ", само че двамата влизали постоянно поотделно поради боязън от папараци.

" Веско е доста сензитивен мъж. Противоестествено е за него да не даде израз на възприятията си за пред хората ", приказват към този момент и негови почитатели в интернет форумите. Маринов се обърнал за помощ към столичния пророк, откакто в последните връзки претърпя огромни разочарования. 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР