Веселин Маринов никога не е крил, че е от суетните

...
Веселин Маринов никога не е крил, че е от суетните
Коментари Харесай

Голяма промяна в живота на Веселин Маринов

Веселин Маринов в никакъв случай не е крил, че е от суетните мъже. Въпреки че в неговия случай суетата е еквивалентна на положително поддържане, не толкоз на дрешки финален вик на модата.

След скорошната разлъка с приятелката си Веселина артистът почнал внезапно да оплешивява, само че без да чака напрежението да продължи да му се отразява пагубно, той се е заел с бързо решение на казуса. Съвсем скоро любимецът на генерации българи счита да се подложи на процедура за присаждане на коса в прилежаща Турция, издават негови положителни познати.

Наскоро любимецът на генерации българи се подложил и на интервенция на гласните връзки, за която към този момент ви информирахме. Освен това Маринов е почнал и строга диета, с цел да възвърне предходната си атлетична фигура, написа блиц. " Напоследък съм понапълнял и не одобрявам това, което виждам в огледалото ", споделя артистът, който гледа всяка заран да прави интензивни извършения за оживление в границите на единствено половин час.

След това отива на работа с възприятие за добре изпълнен дълг. Разбира се, както знаем, суетата преследва всички хора, освен по-популярните измежду тях. И на процедура тя не е нищо повече от моментно възприятие за съвършена визия или държание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР