Веселин Маринов не може да влезе в сценарии и често

...
Веселин Маринов не може да влезе в сценарии и често
Коментари Харесай

Голям гаф на Веско Маринов в Капките с Джулиана Гани

Веселин Маринов не може да влезе в сюжети и постоянно се изпуска неопитен като жури в " Като две капки вода ", без да осъзнава, че не би трябвало да приказва избрани неща. Точно това се видя и на последния лайф, където водещите Рачков и Геро се пробваха да замажат ситуацията и да го спрат да приказва, с цел да не каже още по-големи нелепости, които ще нанесат неуспех на продукцията. 

Обикновено в `Капките " сме привикнали водещите и изобщо целият екип да си прави подигравка с участници, аудитория, посетители и звезди, които даже не са в студиото. Но за екипа не дават и дума да се каже, а тъкмо това направи Веселин Маринов, съобщи Блиц. 

Във всеки епизод жури и водещи по няколко пъти хвалят гримьорите и фризьорите на шоуто, само че Веселин Маринов не скри разочарованието си във връзка с визията на Джулиана Гани, която влезе в облика на Рики Мартин. 

Талантливият реализатор изрично съобщи, че гримьорите са се подиграли с Джулиана и че е гледал няколко пъти видеото на Рики Мартин и тя няма нищо общо с него. " Там той е без брада, за какво на нея са й поставили ", попита той, само че вместо отговор получи отклонение на тематиката от страна на водещите. 

По-късно двамата водещи на няколко пъти похвалиха гримьорите, с цел да замажат срама от думите на Веселин Маринов, който постоянно е почтен и прям, а този път мнението му споделят и огромна част от феновете.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР