Веселин Маринов е ударил по приходи примата Лили Иванова, показват

...
Веселин Маринов е ударил по приходи примата Лили Иванова, показват
Коментари Харесай

БГ изпълнителите се оказаха по-богати от очакваното! Ще се шашнете от това кой е най-опаричен според тази КЛАСАЦИЯ

Веселин Маринов е блъснал по доходи примата Лили Иванова, демонстрират годишните доклади на компаниите им за 2016-та година, оповестени в Търговския указател, написа в. " Телеграф ". Изпълнителят на " Горчиво вино " е изкарал 864 000 лева от двете си компании - 519 бона от от " Студио Маринов " и още 345 000 лв. от Едноличен търговец " Веселин Маринов ". Приходите на артиста са се вдигнали двойно спрямо предходната година, като това евентуално се дължи на огромния му юбилеен концерт в " Арена Армеец " и на съпътстващото му турне, отбелязващо 35 години на сцена.

За сметка на това пък облагата на Лили Иванова е паднала по отношение на 2015-та година. Тогава и двете и компании " ЛИ1 " ЕООД и Едноличен търговец " Лили Иванова " са заявили чисти доходи от съвсем милион - надлежно 895 000 лв. и 43 000лв., до момента в който година по-късно е отчела 645 000 и 25 000 лв. или общо 670 000 лв., с което се подрежда на 3-то място в годишната ранглиста на най-печелившите български реализатори.

Истинският отличник обаче е Влади Ампов - Графа, който от това лято към този момент публично е милионер. Неговата компания " Монте мюзик " е отчела 1 480 000 лева чисти доходи за 2016-та освен това преди грандиозния му концерт в " Арена Армеец ", което значи, че и за идната година призовото място му е обезпечено.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР