Веселин Маринов е съсипан, след като загуби и биологичния си

...
Веселин Маринов е съсипан, след като загуби и биологичния си
Коментари Харесай

Диабет Погуби Бащата На Веско Маринов, Отложи Концерти

Веселин Маринов е унищожен, откакто загуби и биологичния си и втория си татко. Един след различен към небето полетяха Стефан Маринов и композиторът Тончо Русев – най-близкият на артиста човек, с който дълги ги години ги свързваше освен другарство, само че и музиката.
 В последните години Трубадура от Полски Тръмбеш живееше „на тръни“ поради болния си татко. Бай Стефан страдаше от диабет. Заболяването мъчеше бащата на естрадната легенда повече от 10 години. Човечецът първо бил на инсулин, по-късно минал на хапчета, a предходната година даже се наложи да лежи в болница.

Изпълнителят на „Горчиво вино“ даже бе поканил родителите си да заживеят с него в София, с цел да може, в случай че им прилошее, да реагира мигновено, написа Пик. Те обаче отказвали с претекста, че целият им живот е минал в 5-хилядното градче в Северна България и измежду шума на столицата не биха се чувствали щастливи.

Стефан Маринов е умрял в понеделник и единствено 24 часа по-късно Веско е получил мъчителното позвъняване за кончината на Тончо Русев.

„В два поредни дни си отидоха двамата ми татковци, двамата ми учители – в живота и в музиката. Поклон!“, сбогува се с двамата Маринов от своя Facebook.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР