Веселин Маринов е от изпълнителите, когото знаят и млади, и

...
Веселин Маринов е от изпълнителите, когото знаят и млади, и
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Кучетата ми предсказаха голямото земетресение


Веселин Маринов е от изпълнителите, който знаят и млади, и остарели.

 

Участието му като жури в „ Като две капки вода “ е ново начинание за него и споделя, че би трябвало да се отпусне, с цел да успее да влезе в ритъма на формата, в който има доста подбив.

 

Напук на изказванията, Маринов е безапелационен, че няма спор сред него и Димитър Рачков. Приел предлагането да е част от формата на мига, защото бил наясно какъв брой доста екипът желае това. Освен това да е жури не изисква предварителна подготовка или подготовки.

 



Маги Халваджиян му предложил да е участник във всеки един от 10-те сезона на Капките, само че Веселин Маринов отказвал, защото програмата му била извънредно натоварена. Смята, че не би могъл да имитира добре негови сътрудници и това също е една от аргументите да отхвърля поканите. Предвид, че е много закостенял, даже не може да си показа да имитира жена на сцената.

 

Не пропуща да означи, че без великите Тончо Русев и Евтим Евтимов, той нямаше да е това, което е през днешния ден.

Ежедневно изпраща по 3-4 sms-а за потърпевшите в Турция след опостушителното земетресение.

 

Той самият е от поколението, усетило 4-5 мощни земни труса. Първото било Врачанското през 1977 година поради което в Свищов се срина цялостен блок и починаха 120 души. Отначало даже не се изплашил, защото бил дете и не осъзнавал последствията.

 

Няма да не помни и идващото мощно земетресение през 1990 година – двете им кученца йоркширски териер почнали да лаят 5 минути, преди земята да се разтресе. Било 4 ч. сутринта и ги събудили, показвайки, че нещо ще се случи.

Усетил и земетресението, което през 2012 година разклати Перник. Живеел на 6-я етаж и имал под паника боязън и тревожни чувства месеци наред.

 

Спортът е нещото, трансформирало се в неделима част от живота му.

Отбелязва, че дамата до него Веселина всеки миг ще отвори сладкарницата си. Надява се това да се случи за 8-ми март.

 

Предвид наближаващия празник, Веселин Маринов отбелязва, че изненадва всекидневно половинката си и в този ред на мисли не се подчинява на избрани дати. Категоричен е, че любовта към даден човек се потвърждава всекидневно, само че няма потребност от събаряне на звезди. Подчертава, че постоянно е ненавиждал показността в възприятията и добавя, че любовта е в дребните неща.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР