Веселин Марешки светкавично се намеси в скандал между Обединените патриоти,

...
Веселин Марешки светкавично се намеси в скандал между Обединените патриоти,
Коментари Харесай

ВОЛЯ спаси Сидеров

Веселин Марешки стремително се намеси в скандал сред Обединените патриоти, при който е потърпевш водачът на „ Атака " Волен Сидеров. Научавайки за пердах в парламентарната стая на Обединените патриоти, зам.-председателят на Народното събрание Марешки незабавно предотврати по-нататъшния скандал в дребната коалиция и отбрани Сидеров. „ Подобно държание е извънредно недопустимо и неприемливо в институция като Народното събрание. Ние от ВОЛЯ постоянно бихме се притекли на помощ даже да бият някого на улицата. Още повече във висшата институция, каквато е Народното събрание ", разяснява Марешки. " ПГ на ВОЛЯ се разграничава от всевъзможни хулигански прояви в Народно събрание. Случилото се е следващото доказателство, че ВОЛЯ е другата партия в Народното събрание и с наличието си сподели нов жанр и морал в политиката. Скандалните връзки в Оперативна програма единствено удостоверяват позицията на ВОЛЯ, че предизборните обединения, събрани без правила и общи хрумвания, би трябвало да бъдат неразрешени ", добави водачът на ВОЛЯ.

Малко по-рано през днешния ден ВОЛЯ настоя ДАНС да ревизира всеки проектозакон, импортиран от Вътрешна македонска революционна организация.
" Напоследък всички проблеми към проектозакони са свързани с оферти на партията на вицепремиера Каракачанов - Вътрешна македонска революционна организация. Така стана с горивата, по този начин стана и с измененията в закона за приватизацията и следприватизационен надзор. Същото се получи и с лобисткото предложение на Каракачанов за връчване на медал „ Стара планина " на абсурден предприемач, което и обществото, и медиите дефинираха като политическо самоубийство, основано вероятно на корупционен интерес. Обикновено измежду практични хрумвания и с видимо положителни планове, Вътрешна македонска революционна организация вкарва противоречиви текстове, които обслужват някакви други ползи, единствено не и тези на народа ", съобщи водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки.
Затова от партията му излизат с предложение от есента всяка законодателна самодейност на Вътрешна македонска революционна организация авансово да се ревизира от ДАНС за обслужване на подмолни ползи и лобиране в ущърб на българските жители. „ Една такава мярка още на равнище комисии би икономисала загуба на парламентарно време и ще помогне доста да се осветяват навреме всички опити за пробутване на нездравословни и рискови за обществото законови ремонти на Вътрешна македонска революционна организация ", безапелационен е Веселин Марешки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР