Веселин Марешки отне едно от историческите постижения на Борисов -

...
Веселин Марешки отне едно от историческите постижения на Борисов -
Коментари Харесай

Марешки отне свиден рекорд на Борисов

Веселин Марешки лиши едно от историческите достижения на Борисов - изричането на огромен брой ”мъдрости ” за единица време. Доскоро учените смятаха, че премиера е неосъществим в тази дисциплинираност, само че Марешки ги опроверга! Днес той потвърди, че когато човек е нагъл, елементарен и богат да бъде нахален му идва от вътрешната страна. Цел и жертва на избиването на комплекси стана президентът Радев.
Ако човек е малоумен като дребен, подобен е до края, - учи Марк Твен, само че у нас той не е престиж. Като Борисов, да речем, от който очевидно Марешки е взел доста. Затова евентуално не е стоплил, че всиките му проблеми с разслеващи и прокуратура идват точно от „ на учителя с обич “. Министерство на вътрешните работи, ДАНС, държавно обвиняване, Национална агенция за приходите и прочие са на командно ръководство от Борисов и Пеевски. Прелъстяват те като селка мома в градско общежитие, след което те " сготвят ". Техен специалитет. Марешки по този начин и не разбра, че тези, които го хранят с морковчета, те го блъскат и с тоягата. Класически случай на на заблудена муха в стаята на политиката.

Очакват го огромни изненади и ще боли доста. Няма да му остане време даже да помечтае по какъв начин Радев щял да бъде изпъден от „ Дондуков “ 2 с камъни...

Когато човек има верига от аптеки, най-логичното е да няма проблем с хапчетата. А Марешки явно има.

" Да се отклониш от действителността не е предимство; постоянно значи, че си изпаднал от нея ", - учи проф. Чезаре Ломброзо.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР