Веселин Марешки да си пие хапчетата. Такъв съвет отправи вицепремиерът

...
Веселин Марешки да си пие хапчетата. Такъв съвет отправи вицепремиерът
Коментари Харесай

Каракачанов към Марешки: Пий си хапчетата

Веселин Марешки да си пие хапчетата. Такъв съвет насочи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов по адрес на зам.-председателя на Народното събрание и водач на партия ВОЛЯ.

Днес Марешки на няколко пъти прикани да не се харчат пари за "луксозни " военни играчки и даже се закани да желае оставката на Каракачанов поради плануваната рационализация на армията.

"Веселин Марешки схваща от медикаменти и е по-добре да си пие хапчетата, вместо да се занимава с българската войска ", разгласи Красимир Каракачанов по време на откриването на военното ревю "Хемус – 2018 " в Пловдив.

Военният министър откри ревюто дружно с президента Румен Радев. Форумът е под мотото "Отбрана, тероризъм и сигурност ". Той ще продължи до 2 юни и е под патронажа на Министерството на защитата и Министерство на стопанската система. Традиционното ревю се организира през две години и цели да срещне производители и търговци на военна техника и да подтиква военната индустрия. На тазгодишното ревю са показани 17 страни, над 70 изложители, множеството от които български. Има представители от НАТО и на Европейската организация за защита.

По този мотив Каракачанов разгласи, че е настъпило златното време за българската защита поради гласуваните неотдавна два плана за рационализация на армията, свързани с новия изтребител и новата техника за сухопътните войски. До седмица ще бъде гласуван и третият план за рационализация на военноморските ни сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР