Веселин Козарев подава оставка днес и се оттегля от директорското

...
Веселин Козарев подава оставка днес и се оттегля от директорското
Коментари Харесай

Веселин Козарев подава оставка като шеф на ОП „Градини и паркове”

Веселин Козарев подава оставка през днешния ден и се отдръпва от директорското място в Оперативна програма „ Градини и паркове ”. Това заяви той в профила си във фейсбук. Според него към този момент новата власт под тепетата е подготвена с ново предопределение за поста.
Прочетете още
Ето и какво написа Козарев:

„ Днес депозирам оставка и напущам като шеф на една от най-важните структури в Община Пловдив. Напускам общинското дружество “Градини и паркове ” по свое предпочитание, изцяло осъзнато.

Има към този момент нова власт в града под тепетата, сякаш като остарялата, само че с нови хора. От една партия, а в действителност врагове.

Знаете ли, в предприятието, което управлявах през миналите три тежки години на пандемия и инфлация, проблемите на най-нископоставените чиновници в Общината, в действителност са надалеч от тези на политическия хайлайф.

Преди 4 години и аз бях определен за общински консултант от “Съюз за Пловдив ”, само че оставих топлото място в локалния парламент и излязох на студа и в калта - там до разрушените камиони на предприятието и до немотията на моите сътрудници. Направих го с ясното схващане да дам част от най-активните си години в действителната работа за хубостта на обичания ни град.

В работата си не съм ползвал двоен критерий и това може да бъде доказано от хората, които ме познават. Не съм делил елементарния човек от “големците ”, и приятелите от недоброжелателите. Дано и методът на наследника ми да е същият.

С новоизбрания кмет Костадин Димитров действаме в цялостен синхрон. Сега, когато аз желая да напусна, той желае да назначи някой различен. Той е човек на достойнството, а достойнството е съвест. С чиста съвест мога да посрещна идващия шеф и да му предам ръководството. Ако е належащо - ще бъда отсреща.

Аз не получих задоволително поддръжка нито от предходния кмет, а в този момент и от новия за реализирането на концепциите, които имам, може би поради политическата обстановка, в която се намирах. Надявам се наследникът ми да получи същински тил от кмета и неговия екип, с цел да има шанса да направи нужната промяна, както и да обезпечи задоволително средства най-много за почтено възнаграждение на труда на хората в Оперативна програма “Градини и паркове ”.

Аз дадох всичко от себе си, работих с готовност и със сърце, преживявах всяка рецензия, учех се от грешките. Пожелавам триумф на новото ръководство и ще се веселя да реализират доста повече, в сравнение с аз съумях за това Пловдив да бъде по-чист, зелен и хубав!

Ето и акцентите от работата, която свършихме, аз и моят екип, през последните 3 години. Благодаря на всеки един, персонално и поотделно!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР