Веселин Жечев е на 44 години, семеен. Както сам казва

...
Веселин Жечев е на 44 години, семеен. Както сам казва
Коментари Харесай

Веселин Жечев: С хората в „Подуяне“ ще взимаме общи решения

Веселин Жечев е на 44 години, фамилен. Както самичък споделя за себе си 4-то потомство подуянчанин e, по тази причина се кандидатира за кмет на региона.

В неделя ще се бори на балотаж. С номер 56 в бюлетината.

Наясно е с най-големите проблеми на “Подуяне`”.

Сред тях подрежда неприятното положение на улиците. ‘`Работи се на парче, има улици, на които не е юридически ремонт от 30 години’’, споделя Жечев.

Като татко той е наясно, че материалната база на учебните заведения и детски градини е занемарена. Нещото, което най-вече му тежи е неналичието тук-там за всеобщ спорт.

Споделя, че си спомня, по какъв начин като дребен е прекарвал времето си на открито в игри на футбол, което в този момент е съвсем невероятно за децата.

“Друг огромен проблем е неналичието на сигурност. Около 130-то учебно заведение постоянно има случаи на нападения’’, прибавя той. ‘`Нещо елементарно и бързо, което ще има резултат е промяна на оградите на детски градини, те не са сменяни от 40 години. Не е комплицирано, би трябвало просто да се стартира от някъде’’, предлага Веселин Жечев.

Той е уверен, че решения на проблемите има.

“Липса имиджов план от вида на “Спортна София “, липсват начинания под формата на разнообразни спортни събития или културни събития, администрацията отсъства от културата. Това би трябвало да се промени, културата не е единствено за центъра на столицата”, безапелационен е той.

Според него се вършат неща, само че се върша без никакъв проект. Всичко се прави на парче, а с цел да се развива регион или община би трябвало да има ясна дълготрайна визия, която да се следва.

“Хората желаят по-добра околна среда, повече улеснение и уют за живот. Проблемът на хората идва от погрешно стопанисване’’, прибавя Веселин Жечев.

Когато стане дума за нещата, които го отличават от неговия конкурент на балотажа, Жечев е уверен, че има преимущество, тъй като е част от действителния бранш и търси практични решения на проблемите, а не чисто административно отчитане на активност.

“Аз съм необятно скроен диалогичен човек. Сега хората се нервират, тъй като няма чуваемост за обикновените неща от ежедневието’’, прибавя претендентът за областен кмет.

Като гражданин на София и на “Подуяне” той не харесва занемаренети места, които може да се трансфорат в красиви паркове. На него му се постанова да върви с детето си в чак в парка „ Заимов” или Докторската градина.

“Липсват детски площадки и места за свободно време. Ние проблем с паркирането нямаме, само че имаме други”, споделя Жечев.

Когато би трябвало да се опише накратко той се дефинира на диалогичен. За него разговорът сред хората е доста значим във всички сфери. Като изключително значим дефинира разговора сред кмета и жителите, които са го избрали, тъй като той работи за тях.

Веселин Жечев доста харесва региона си и го дефинира като “идилично място с доста зеленина, само че доста занемарен’’.

‘`Много ми се желае в бъдеще кварталът да има доста красиви пространства за отдих и свободно време. Да имаме усъвършенствана инфраструктура на дребните улици и междублоковите пространства. На места тротоарите въобще ги няма’’, споделя той. Категоричен е, че на балотажа хората би трябвало да помислят за смяна на сегашната обстановка. Призовава ги да му се доверят, като гласоподават за него.

Жечев обича да върви на лов на риба. Друго, което постоянно прави е да засажда дръвчета, с цел да разкрасява близките пространства. “В градинските центрове към този момент ме познават, подаряват ми чинарчета и други дръвчета”, прибавя той.

Веселин Жечев още веднъж се връща на тематиката с учебните заведения. Според него би трябвало да има учебни стратегии децата да спортуват, да има по-добра материална база. Той смята, че учебните заведения би трябвало да се заключват след избран час, когато приключат занятията. За да няма на идната заран счупени бутилки и други неща, които тормозят родителите.

Кандидатът на Българска социалистическа партия за кмет на „ Подуяне “ се ангажира да даде цялата си сила и да се вслушва в гласа на хората. “Ще взимаме общи решения, ще работя с публични препоръки, с хората, с учебните настоятелства, с домоуправителите. Администрацията би трябвало да слуша хората”, безапелационен е Веселин Жечев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР