Веселин Христов е новият общински председател на БСП в Благоевград.

...
Веселин Христов е новият общински председател на БСП в Благоевград.
Коментари Харесай

Веселин Христов е новият председател на БСП Благоевград

Веселин Христов е новият общински ръководител на Българска социалистическа партия в Благоевград. Днес той беше определен на конференция на социалистите в регионалния център. Христов завоюва най-вече от гласовете на алените в конкуренция с Йордан Симонски и Тодор Крънджийлски. Христов заема мястото на освободения ръководител Любен Милев.

Тодор Крънджийлски и банкерът Георги Монев ще бъдат заместнитници на Христов. Конференцията, на която участваха социалисти от столицата и Народно събрание на Българска социалистическа партия,бе планувана по решение на Народно събрание на Българска социалистическа партия и персонално водачът Корнелия Нинова, която още преди последните избори даваше индикации за промяната на Любен Милев и хората към него, които не одобряваха политиката и и желаеха промяната и.

Новото управление на Българска социалистическа партия се зарече да стегне редиците на столетницата, която от дълго време агонизира в Благоевград, като се проработи по новому с обединяване на структурите и излизане от рецесията. Очаквайте детайлности.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР