Весела Лечева не е регистрирала единствено марката Движение Трети март,

...
Весела Лечева не е регистрирала единствено марката Движение Трети март,
Коментари Харесай

Весела Лечева запазила и марка ПП 3-ти март , но в раздел шоу програми

Весела Лечева не е записала само марката " Движение Трети март ", само че и марката " Политическа партия 3-ти март ". За това алармира и някогашният ръководител на Патентното ведомство Таня Найденова.

Проверка в уеб страницата на ведомството фактически демонстрира, че на една и съща дата е подадена и получена и втората регистрация.

Абревиатурата Политическа партия се употребява точно за " политическа партия " и най-вероятно се схваща тъкмо по този начин. Интересен, само че и абсурден факт е, че втората марка е записана в раздел от класификатора за занимателни, вариететни и шоу стратегии.

Едновременното подаване и приемане на близки марки поражда съществени подозрения за това дали изобщо е правена експертиза, каквато е законовата процедура в Патентното ведомство, или просто се извършва поръчка, написа Найденова, която разяснява още веднъж процедурата.

И в двата случая и формалната, и експертизата всъщност, са завършили за дни. На 31 август 2023 година даже е направена обявата за поръчките. И двете марки са вървели в процедурата в комплект, което е казус в процеса за регистрации. Според Найденова това освен е абсурден, само че и афектиран за националния празник метод.

Снимка: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР