Весела Бабинова и Луиза Григорова станаха майки в един и

...
Весела Бабинова и Луиза Григорова станаха майки в един и
Коментари Харесай

Алена: Луиза Григорова и Весела Бабинова са били сестри в предишен живот!

Весела Бабинова и Луиза Григорова станаха майки в един и същи ден, разбра HotArena.

Дългогодишното другарство на звездите прерастна в нещо доста по-силно, откакто първородните им чеда проплакаха съвсем по едно и също време. Според астроложката Алена Весела и Луиза са свързани от предходен живот. " Луиза и Весела са свързани с обща карма от предходно прераждане, когато са били сестри ", споделя Алена. По думите им, от този факт идват и околните им връзки в сегашния живот.

" Нека помнят, че кармичната връзка не е гаранция за безпроблемно бъдеще сред тях двете. Тя е реалност, само че ни разкрива, че двете са се срещнали в сегашния си живот, с цел да изчистят и обезвреждат нещо посред им, за което не е стигнало време в предходното им прераждане ", добавя още астроложката. 

Луиза и Мартин Макариев кръстиха сина си Бран, като един от основните герои в " Игра на тронове ". Според осведомени дъщеричката на Весела и Владо Зомбори се споделя Йоана. Според Алена връзките сред децата може да прерастнат и в освен това от другарство. Според нея двете деца са родени на целеустремена, амбициозна, само че и извънредно инатлива дата, със съдбоносен път, налагащ наложителното условие да изживеят огромна част от живота си отвън България, изключително откакто навършат 35 години.

" Родителите не трябва да им пречат и да ги задържат тук,  тъй като с това ще ги натоварят с незаложени житейски проблеми. ", изяснява тя, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР