Весел и земен, Роби остави впечатлението, че актьорството финансира пътуването

...
Весел и земен, Роби остави впечатлението, че актьорството финансира пътуването
Коментари Харесай

Милионите на Марго Роби: Вътрешна история за това как тя е натрупала своето състояние от 50 милиона долара със съпруга си и тяхната фабрика за филмови хитове от кухненската си маса в Лондон

Весел и земен, Роби остави усещането, че актьорството финансира пътуването й с раница. Тя беше по-охотна да разисква приключенията си в Хърватия – гмуркане в пещери, плуване призори, мотаене в хостели – в сравнение с последното си издание.

Тя обаче беше доста разчувствана от филм на Скорсезе, който бе приключила с Леонардо ди Каприо, който играеше банкер от Уолстрийт.

Звучеше като още една малка роля, обект на предпочитание. Помислих си: някогашна актриса от „ Съседи “, която беше извадила шанс с филм на Ричард Къртис (Време е, в който тя изигра мигване и ще ти липсва любовта й). Някак си мислех, че тя е новата Холи Валанс. Не е тъкмо история за корица и в действителност в никакъв случай не е била оповестена.

Не можех да я схвана по-грешно. Пет години по-късно, когато беше номинирана за най-хубава актриса в „ Аз, Тоня “, разбрах какъв брой неверно. „ В момента...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР