Версията за убийството в Люлин не е само една. Това

...
Версията за убийството в Люлин не е само една. Това
Коментари Харесай

Радев: Изненадан съм, 3 деца не ходят на училище и никой не е забелязал

Версията за убийството в " Люлин " не е единствено една. Това стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Валентин Радев пред. На въпрос дали съществена за осъществяването на закононарушението е версията, че 87-годишният Стефан Янев е погубен, тъй като е споделил в ефирен ефир, че внучките му не вървят на учебно заведение, министърът сподели: " Не, може да се окаже, че не е ".



Янев бе открит погубен в сряда. Той е липсващ на 12 февруари, откакто преди този момент разказал в телевизионно предаване за проблемите в фамилията и че трите му внучки не посещават учебно заведение. Трупът на възрастният човек е открит със следи от принуждение по него. След следствен опит за убийството бяха упрекнати дъщерята и зетят на мъртвия дядо. По думите на министъра версията, че разкритията на индивида са довели до убийството му, не е единствена за проверяващите. " Това не е единствената версия ", акцентира Радев и добави: " Вече привикнах с полицията, че т ова, което на пръв взор се вижда, не всеки път се оказва това ". Той прикани да бъдат оставени проверяващите да си свършат работата.
 

Министърът показа терзанието си като жител в тази ситуация с трите деца, държани като заложници от родителите си . " По-скоро като жител съм леко обезпокоен, тъй като незабавно се трансферира това, че сигналът е даден, само че какво вършат службите и за какво Министерство на вътрешните работи не е реагирало. Това е вход, това е блок и има толкоз съседи . Ами къде сме ние жителите? Разбрах, че е ходил в малкия екран в предаване, където е разказал. Ами за какво не са се възмутили тези хора към него, да отидат те да пуснат сигнал в полицията? Не споделям, че не сме отговорни или че не е имало някой, който не си е приключил до дъно работата “, разяснява Радев.

„ След като се е случило това нещо, сигурно има виновни . Всички сме виновни за това, което се случва. Три деца не вървят на учебно заведение и никой не го е забелязал. Просто съм сюрпризиран ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР