Версията e като при Навални - откъсване на тромбЕдинственият син

...
Версията e като при Навални - откъсване на тромбЕдинственият син
Коментари Харесай

Мистериозна смърт покоси 35-годишния син на шефа на Роснефт

Версията e като при Навални - " отделяне на тромб "

Единственият наследник на шефа на съветската компания " Роснефт " Игор Сечин - Иван, е умрял при започване на февруари, само че гибелта му не е била обществено оповестена и за нея излиза наяве едвам през днешния ден, оповестяват съветски опозиционни Телеграм-канали и медии, като " Зеркало " и ВЧК-ОГПУ, както и беларуският " Некста лайф ".

Игор Сечин е от близкото обграждане на Владимир Путин. Версията за гибелта на 35-годишния му правоприемник е " отделяне на тромб ".

Младият мъж също е работил в компанията, ръководена от татко му. Той е заемал управителна служба от 2014 година и е бил с фирмена защита. Последно е бил първи зам.-директор на департамента за взаимни планове на шелфовете.

По информация на канала ВЧК-ОГПУ Сечин-син е умрял още на 5 февруари, само че гибелта му не е обществено оповестена.

Дори в документите на умрелия той не попада със личното си име, а е записан като Евгени Анатолиевич Панин.

Около 4.30 през нощта на 5 февруари Иван Сечин се е оплакал, че му е неприятно и се задъхва. По удостоверение на брачната половинка му преди да загуби схващане споделил, че има от болки, като решил, че е нещо, обвързвано с бъбреците. Охраната била изпратена до аптеката, с цел да купи съответния медикамент. Жената на Сечин влезнала в банята, с цел да налее вода и да може брачният партньор й да глътне лекарството, а когато се върнала в стаята, той към този момент лежал без да мърда.

Според изявленията на ВЧК-ОГПУ мъжът паднал и изгубил схващане. Охраната му го пренесла на пода и се пробвала да окаже първа помощ с реанимационни дейности. Случката се разиграла в затворен комплекс " Европа - 1 " на улица " Изумрудна " в Красногорск. Охранител на Иван Сечин повикал " Спешна помощ ", само че не прецизирал номера на постройката, където се намирало фамилното жилище.

Именно неправилност при подаването на адреса станала повода медицинският екип да обикаля с колата за спешна помощ най-малко два часа из региона, като дошъл в дома на Сечин чак към 6 часа сутринта. При идването си лекарите единствено установили гибелта му. По данни на околните на 35-годишния правоприемник на шефа на " Роснефт ", той е имал само хипертония. Медиците заключили, че става дума за откъснал се тромб. Това е и формалната версия за гибелта на младия мъж.

Според съветските осведомителни канали бащата Игор Сечин е забранил всякакво публично следствие от страна на Следствения комитет на Русия и от Федералната работа за сигурност. Възложил инспекцията единствено и само на Службата за сигурност на компанията " Роснефт ". Разследването, обвързвано със гибелта на сина му, е надълбоко засекретено, настояват опозиционните медии в Русия.

Официалните държавни медии до този миг не са съобщили за гибелта на Сечин-син.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР