Версия 5.0 на iPrint&Label добавя редица нови възможностиОбработката и печатът

...
Версия 5.0 на iPrint&Label добавя редица нови възможностиОбработката и печатът
Коментари Харесай

Приложение на Brother улеснява печата на етикети

Версия 5.0 на iPrint&Label прибавя редица нови благоприятни условия

Обработката и печатът на етикети се правят непосредствено от смарт телефона или таблета благодарение на приложението iPrint&Label

Brother обнови мобилното си приложение iPrint&Label до версия 5.0, която предлага разширени благоприятни условия за обработка и щемпел на етикети, оповестиха от офиса на японския производител у нас.

iPrint&Label работи на мобилни устройства с iOS и Android и разрешава безжичен щемпел към съвместими устройства на Brother, намиращи се в обсега на употребяваната Wi-Fi мрежа.

Новата версия 5.0 на приложението прибавя рамки и линии, пренасяне на обектите посредством влачене, оразмеряване и завъртане с жестове. Потребителите имат избор всред стотици знаци от наличната библиотека, могат да прибавят изображения, фотоси и лога, както и баркод, включително в известните QR и 2D формати.

Предвидени са още благоприятни условия за проникване на дата и час, които се обновяват автоматизирано и по този начин се „ заверява ” часът на печатане. Налична е алтернатива за пресмятане и проникване на дата и час от вида „ най-хубаво до ” или „ невалидно след ”.

Версия 5.0 идва с усъвършенстван, съвременен интерфейс, който разрешава достъп до шаблоните в една стъпка. Потребителите могат да включват контактна информация като име, телефонен номер и адрес от мобилното устройство.

Новата версия на софтуера за безжичен щемпел е създадена с отчитане на увеличеното многообразие от устройства, на които работят потребителите на Brother

За улеснение етикетите могат да се основават в началото на компютър благодарение на софтуера P-touch Editor. Впоследствие те могат безжично да бъдат отпечатани, редактирани и съхранени в мобилното приложение iPrint&Label. Този метод дава гъвкави благоприятни условия на екипите, работещи с огромен набор от разнообразни устройства.

Възможностите на Brother iPrint&Label включват още основаване и щемпел на отличителни двуцветни етикети в черно и алено благодарение на новаторските етикетни принтери QL-810W и QL-820NWB.

Приложението работи също и с моделите PT-P900W и PT-P950NW, които оферират разнородни благоприятни условия за маркиране на офиси, магазини, инвентари, медицински обекти и сградни съоръжения.

В листата на съвместимите устройства попадат още QL-710W, QL-720NW и PT-P750W, принтерът за етикетиране в домашни условия PT-300BT CUBE, който се свързва посредством Bluetooth, и моделът PT-E550W – особено създаден за електротехници.
още по тематиката
Новата версия на софтуера за безжичен щемпел е създадена с отчитане на увеличеното многообразие от устройства, на които работят потребителите на Brother, разяснява Ива Тотева, управител „ Продажби и маркетинг ” в Brother България. „ Версия 5.0 на iPrint&Label разрешава повече надзор на дизайна и основаване на етикети, които са по-въздействащи ”, добави тя.

Безплатното приложение Brother iPrint&Label може да бъде свалено от формалните магазини с приложения. Новата версия 5.0 е съвместима с епълски устройства под ръководство на iOS 9 или по-висока версия и с устройства под Android 4.4 или последваща версия.

Даунлоуд: Brother iPrint&Label за Android; Brother iPrint&Label за iOS
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР