Версиите за инцидента, при който миналия Великден живота си загуби

...
Версиите за инцидента, при който миналия Великден живота си загуби
Коментари Харесай

Версиите дали Кристиян е помогнал на Милен Цветков след катастрофата се разминаха |

Версиите за случая, при който предишния Великден живота си загуби Милен Цветков, мощно се разминават в частта дали предизвикалият злополуката Кристиян Николов е оказал първа помощ на журналиста.

Свидетелските показания, дадени през днешния ден пред Софийския градски съд, се разграничават значително от казаното преди три дни от приятелката на Кристиян Симона Цанкова, когато тя , че Николов не използва опиати, а утешителен чай, и незабавно след случая е оказал помощ на Милен Цветков, даже свалил едната си обувка, с цел да я подложи под главата му.

Днес стана ясно, че всички са чули звука от удара, поради който две от стъклата на близко такси са се пръснали, само че имат разнообразни усещания от последвалите дейности.

Един от очевидците изясни, че е видял джипа, че возилото се е движело с повече от 100 км/ч, че не е имало спирачен път и че автомобилът на журналиста е бил напряко затрит. Човекът се притекъл на помощ с други водачи. Към тях се включил и велосипедист. От думите му се схваща, че е имало опит Цветков да бъде изваден от колата си, а журналистът е бил в потрес, само че в схващане.

Разнесла се миризма на газ и тогава скупчилите се попитали Цветков дали може да излезе от колата, помогнали му и го завели да седне на тротоара.

Какво е правил през това време Кристиян Николов

Според едни Николов е стоял до джипа и търсел нещо в него и не е направил опит да помогне на водещия. Казвал, че не е схванал какво се е случило и желал да го оставят на мира, тъй като бил в потрес. Според очевидци той бил изплашен.

Други очевидци пък са безапелационни, че Николов е слязъл самичък от автомобила, Георги Иванов - синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, прескочил през шофьорската седалка, тъй като вратите на джипа били затиснати от оградата. Един от очевидците оказал помощ на Цанкова да излезе от джипа.

" Шофьорът на джипа беше с нас, той смъкна обувката си и я постави под главата му (на Милен Цветков). Опитваше се да му направи изкуствено дишане и сърдечен масаж ", обясниха други очевидци, като по този начин потвърдиха версията на Симона Цанкова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР