Версиите ще са: базова, средна и екстремна VIP. Умно измислени

...
Версиите ще са: базова, средна и екстремна VIP. Умно измислени
Коментари Харесай

Руснаците правят три версии на роудстъра „Крим”

Версиите ще са: базова, междинна и рискова VIP. Умно измислени наименования. Най-мощната версия на съветския роудстър ще може да се конкурира с най-хубавите представители в класа, защото топ осъществяването VIP на „ Крим” ще тежи единствено 900 кг. Проблемът на тази машина се крие във обстоятелството, че производството й ще бъде определяно от търсенето, т.е. поръчваш, чакаш, получаваш. Проблемът ще е междинната част: чакането, както ще разберете по-надолу. Създателите на модела имат намерение да се съсредоточат върху по-достъпните версии.

„ За счете на това, че автомобилът ще предлага рисково ниско тегло в топ осъществяването си, т.е. чудесно съответствие мощ по отношение на кг тегло, ние ще можем да се конкурираме освен с Maserati, само че и с доспа по-мощни модели. Всичко зависи от това, в каква ценова ниша желаеме да попаднем през цялото време. Ако забележим интерес от евентуални клиенти и сме наясно с ценовите рамки, то ние ще можем да си позволим да произвеждаме доста лек автомобил, който да оборудваме с по-мощен мотор,” разяснява професорът от катедра „ Поршневые двигатели” в МГТУ Дмитрий Онищенко.

Роудстърът е построен на платформата на Lada Kalina, само че моторът е централно инсталиран, а купето е направено от композитни материали, които намаляват тежестта. Окачването е изцяло без значение.

Прототипът на „ Крим”, който бе показан преди няколко години, бе оборудван с 1,6-литров мотор. С него той се ускоряваше до 100 км/ч за 8,6 секунди, а оптималната му скорост бе 220 км/ч.

Автомобилът е доста стилен: дълъг е 3484 мм, необятен е 1679 мм, а междуосието му е 2470 мм.

Плановете са роудстърът да бъде пуснат в стеснен тираж след 2-3 години. Напомняме, че за пръв път „ Крим” бе показан на автомобилния салон в Москва през 2014 година, когато основателите му дадоха обещание да го стартират година по-късно. Сега се споделя, че ще го пуснат след 2-3. За това време някои други компании ще произведат напълно електромобил, кадърен да измине 500 км.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Четете още:

Искате висока проходимост. Ето Lada 4x4 Bronto. Струва 27 000 лева

Зад кадър по време на фотосите за календара „ Мис Тунинг 2018”

Бензинът изпревари дизела в Европа
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР