Вероятността срещата България - Унгария да се играе на ст.

...
Вероятността срещата България - Унгария да се играе на ст.
Коментари Харесай

България - Унгария остава под въпрос

Вероятността срещата България - Унгария да се играе на ст. " Христо Ботев " в Пловдив е нулева. Това разгласи притежателят на компанията, която строи " Колежа ", Илиян Филипов. В момента се израждат козирките на арената, към която има 200 тона железни структури.
Всичко е в ръцете на общината, която през днешния ден дефинитивно би трябвало да вземе решение и да уведоми Филипов. Той по-късно ще може да отговори дали ще извърши заръките на локалния парламент. Така срещата в четвъртък остава под въпрос.
" Не мога да кажа дали ще се играе мачът тук. Това е решение на общината. Аз съм реализатор на плана. Нямам контракти с БФС и не желая да поддържам връзка с централата. БФС трябваше да уведоми общината, че ще има такова събитие 20 дни по-рано. Трябваше да създадем комисия, с цел да преценим какво би трябвало да се извърши, с цел да се организира безвредно мероприятието. Те уведомиха притежателя 9 дни по-рано. Готов съм да отложа строителните действия, само че не знам дали ще имаме тази опция ", разгласи Филипов пред Българска национална телевизия.
Той разкри, че е заплашван от зам. изпълнителния шеф на БФС Христо Запрянов, че лицензите на пловдивските игрища ще бъдат отнети за по 1 година.
" Хвърлили сме доста труд по стадиона. Не ми е прелестно, когато чуя, че някой желае да затвори едно от най-модерните уреди в България. Лъжа е, че " Христо Ботев " е получил лиценз с условности. Съоръжението има Акт 16 ", добави той.
Филипов съобщи, че на среща в общината сходна опасност е отправил и техническият шеф на БФС Георги Иванов. Гонзо е младеж на Локо Пд.
" Категоричен съм, че лицето Илиян Филипов е измамник! Лично ще го подведа под правосъдна отговорност. Не единствено аз, само че и БФС, поради клеветите по адрес на Запрянов ", зарече се Гонзо.
Срещата трябваше да е в София, само че БФС я реалокира в Пловдив без аудитория, тъй като се изплаши от готвените митинги против Боби Михайлов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР