Вероятността Левски да има нов собственик съвсем скоро нараства с

...
Вероятността Левски да има нов собственик съвсем скоро нараства с
Коментари Харесай

Потвърдено: Левски с нов Надзорен съвет

Вероятността Левски да има нов притежател напълно скоро нараства с всеки минал час. Това проличава и от взето решение на Управителния съвет на клуба за осъществяване на Общо заседание.

Както към този момент съобщихме, колекция на акционерите ще се организира на 15 ноември, като предпочитание за такова е подадено пред Търговския указател. От там към този момент са обработили информацията и такова е планувано тъкмо за тази дата.

То би трябвало да стартира в 11:00 часа на стадион „ Георги Аспарухов “. При липса на кворум, което може да се случи единствено в случай че не участва мажоритарният притежател Наско Сираков или акредитиран от него човек, събранието ще е на 30 ноември от 11:00 часа отново на „ Герена “.

Големият въпрос е дали на сбирката на акционерите в средата на идващия месец Левски ще има нов притежател. За това навежда на мисълта точка 8 от дневния ред. Тя гласи: „ Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на сдружението “.

А предлагането на управата за решение е следното:

„ 1. Общото заседание на акционерите освобождава всички членове на Надзорния съвет на сдружението и избира нов състав; 2. Приема нов състав на Надзорния съвет на сдружението според направените оферти, събрали нужното болшинство “. В момента членове на Народно събрание на сините са Наско Сираков, Петър Ганев, Константин Папазов и Венцислав Димитров.

Какви ще са измененията, следва да разберем. Чаканата огромна вест от почитателите обаче е прекосяването на мажоритарния пакет акции от ръцете на Наско Сираков в ръцете на задгранична компания, благосъстоятелност на сръбския магнат Драган Шолак.

Естествено има вид и да вземем за пример единствено Константин Папазов да подаде оставка – нещо, за което го прикани треньорът Станимир Стоилов.

ДНЕВЕН РЕД НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ЛЕВСКИ:

1. Приемане на годишния отчет на Управителния съвет за активността на сдружението за 2021 година.

2. Приемане на отчет на записания инспектор за осъществената инспекция на годишния финансов доклад на сдружението за 2021 година.

3. Приемане на годишния финансов доклад на сдружението за 2021 година, тестван и удостоверен от записания инспектор.

4. Приемане на консолидирания годишен финансов доклад на ПФК Левски за 2021 година

5. Приемане на решение за избор на самостоятелен инспектор за 2022 година

6. Приемане на решение за систематизиране на облага на сдружението за 2021 година и попълване на фонд „ Резервен “.

7. Приемане на решение за освобождение от отговорност за активността на членовете на Надзорния и Управителния съвет на сдружението, както и на членовете на всички предишни препоръки, които досега не са освободени от отговорност.

8. Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на сдружението.

9. Разни.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР