Вероятността да стане обвиняем е нулева. Това каза адвокатът на

...
Вероятността да стане обвиняем е нулева. Това каза адвокатът на
Коментари Харесай

Адвокатът на Борисов за Барселонагейт: Вероятността да стане обвиняем е нулева

Вероятността да стане обвинен е нулева. Това сподели юристът на водача на ГЕРБ Менко Менков, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" Днес Борисов беше свикан по едно досъдебно произвеждане и една инспекция. Досъдебното произвеждане е от преди 4 години - “Бараелонагейт ". Няма закононарушение, тъй като испанските управляващи щяха да се произнесат. Господин Бойко Борисов в никакъв случай не е имал отношение по това нещо ", безапелационен бе юристът.

Според Менков Борисов е посещавал Барселона на публични визити само в качеството си на кмет и министър-председател. 

" Вероятността Борисов да стане обвинен е нулева. Той в никакъв случай не е имал касателство, с цел да придобие парцели в Барселона, нито е прелитал с хеликоптер. Той е имал публични визити като кмет и министър-председател ", сподели още той.

Вторият разпит на Борисов е бил обвързван с изказванията на Иван Гешев, в които разгласи, че е получавал оферти да се отдръпна от поста на основен прокурор, с цел да стане дипломат на страната ни в Турция или Израел. 

" Второто ни явяване беше пред прокурори от Върховен касационен съд, които вършат инспекция на изказаното от Иван Гешев послание, което е напечатано на компютър, по тази причина че някой стои да някакво прохладно място и за Мечо Пух. Твърденията, че някой е предложил посланически постове са несъстоятелни, тъй като няма по какъв начин Борисов да обещае сходен вид неща. Няма никаква драма в днешните събития ", увери Менков.

Според него Борисов не познава нито един от членовете на Висш съдебен съвет, поискали оставката на Гешев преди две седмици.

" Борисов не познава Йордан Стоев. Той няма никакво отношение към него. Борисов не познава и нито един от шестимата членове на Висш съдебен съвет, които са поискали отстраняването на Иван Гешев ", съобщи юристът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР