Вероятността да бъдат въвлечени и други участници не е малка“,

...
Вероятността да бъдат въвлечени и други участници не е малка“,
Коментари Харесай

Радев за конфликта в Близкия изток: Вероятността да бъдат въвлечени и други участници не е малка

„ Вероятността да бъдат въвлечени и други участници не е дребна “, сподели президентът Румен Радев за спора в Близкия изток сред Израел и „ Хамас “.

Той акцентира, че остават в действие подхванатите от държавното управление ограничения за предварителна защита на риска

„ Ескалацията на военните дейности съдържа капацитет от световна дестабилизация и невиждана по мащабите си филантропична рецесия. Очакваме и двете страни да осъзнаят отговорността си към хората, мира и сигурността на района. Следва да има въздържаност и разсъдък, с цел да се избегне ескалация, която да докара до мъчно обратими последици. Много е значима съответната реакция на Организация на обединените нации и на цялата Международна общественост, с цел да има деескалация “, уточни президентът.

Той разяснява и защитата на нашата граница. „ И сега има военни по нашата граница. При нужда и повишаване на миграционния натиска могат да се изпратят още военнослужещи “, сподели Радев.

„ Съвременните спорове демонстрираха, че има доста динамична смяна в способите за водене на бойни дейности “, акцентира той. По думите му е извънредно време да се ангажираме с нискобюджетни технологии. Той даде образец с дроновете.

Израел пусна нов запис по какъв начин обстрелва цели, които се твърди, че са на „ Хамас “

„ Беше явно, че кабинетът няма да падне “, съобщи президентът по отношение на провалилия се избор на недоверия към кабинета на Денков. По думите му стратегиите на държавно управление не се извършват дейно.

„ Тези стратегии са напълно подчинени на неявната стратегия оповестена в записа. Програмата за завладяването на кадровите лостове на властта и за зареждането на компании “, сподели Радев.

„ А най-важната част на тези не очевидни стратегии е ултиматумът за целокупност на сглобката посредством опрощаване на старите грехове на съдружните сътрудници и тяхното избелване “, уточни той.

„ Всичко това се маскира зад едни шумни ежедневни обети в евроатлантизъм, които в действителност попречват европейското развиване на България, тъй като непрестанно генерират евроскептицизъм “, добави президентът.

По думите му сега няма нужда от привикване на КСНС

„ За службите има голямо недоумение от кабинета за дилемите, същността, функционалностите им и тяхното взаимоотношение с задграничните сътрудници. Аз моля за доста по-сериозно отношение към службите и към хората в тях, които си правят прелестно работата “, заключи Радев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР