Вероятността Блейк Грифин да остане в Детройт Пистънс след приключването

...
Вероятността Блейк Грифин да остане в Детройт Пистънс след приключването
Коментари Харесай

Блейк Грифин готов да си тръгне, но има ли кой да го привлече?

Вероятността Блейк Грифин да остане в Детройт Пистънс след приключването на трансферния прозорец на 25 март е дребна. Тежкото крило ще остане отвън състава на " буталата ", до момента в който управлението се опита да откри уместно решение, обвързвано с " трейд " или откупуване на контракта му, оповестява Ейдриън Войнаровски от ESPN. Както е известно, преди към две седмици Детройт се раздели с другия деец в тима - гардът Дерик Роуз, който отпътува за Ню Йорк.

BREAKING: Blake Griffin has agreed to sit out of games until he and the Pistons reach an agreement about his future with the franchise, via ESPN.
— Legion Hoops (@LegionHoops)
" След просторен диалог с представителите на Блейк беше решено, че ще стартираме да работим по разновидности за бъдещето му, които биха максимизирали ползите на двете страни. Уважаваме всичко, което той донесе на Детройт, тъй че ще се опитаме да извлечем позитиви за всички участващи ", показа генералният управител на " буталата " Трой Уийвър.

Проблемът при една възможна разлъка на Детройт с Грифин се крие в заплатата. 31-годишното тежко крило получава цели $36 милиона за сегашния сезон поради контракта, който подписа през 2017-а с ЛА Клипърс, а също по този начин разполага с алтернатива, която би му разрешила да удължи договора си с още една година и да вземе още $38 милиона за идната акция. В момента обаче по никакъв начин не наподобява, че изуменият от травми Грифин разполага с нужните причини за " дебелия " си контракт. Бившата звезда на Клипърс прави най-слабия сезон в кариерата си със междинни индикатори от 12.2 точки, 5.2 битки и 3.8 асистенции при едвам 36% пукотевица от игра.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР