Вероятност за успех: Днес звездите се подреждат във ваша полза.

...
Вероятност за успех: Днес звездите се подреждат във ваша полза.
Коментари Харесай

Вероятност за успех: Днес звездите се подреждат във ваша полза

Вероятност за триумф: Днес звездите се подреждат във ваша изгода. Това вещае хороскопът за днешния ден. Какво още са предначертали звездите за вас, вижте:
Хороскоп за понеделник, 18 септември 2023Овен
Нараства вероятността за триумф в домашната работа, включително и обвързвана с онаследяване на имущество, пренасяне на далечно разстояние, както и поддържането на фамилни и национални обичаи. Смело може да се обръщате за морална или друга поддръжка към избрани роднини. Моментът е подобаващ за разширение на кръгозора, подсилване на тила и приемане на психическа помощ. През този ден ще се усили и ползата Ви към религията. Не е изключено да получите вътрешно озарение.
Телец
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ обзаведете ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен витален опит.
Близнаци
Не е изключено краткотрайно изстудяване в връзките сред Вас и тези, които обичате, чак до цялостно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на непрекъснат контакт, разлъка, претовареност или неудовлетворително положение на здравето. Изпълнението на родителските отговорности ще изискват организираност, дисциплинираност и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите проекти и цели, да орежете разноските си за развлечения, празници и дарове. Ваше отдавнашно занимание може да Ви донесе доста повече загуби, в сравнение с доходи. Има смисъл да отложите наличието си на ваучър или любовна среща.
Рак
Денят надали ще премине без разочарования, само че за това няма кого да обвинявате. Просто се разрушават илюзии, които сте поддържали дълго и усърдно. В подобен ден ще е мъчно да се концентрирайте върху работа, защото страстите ще са прекалено много, а и мощни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са прекомерно съществени, тъй че е добре да се въоръжите със здрав разсъдък, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, само че я търсите не тъкмо там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и умен съвет, и действителна помощ.
Лъв
За да остане фамилната атмосфера спокойна и да не я усещате като непрекъсната опасност, най-дорбе се ослушвайте и не протакаите осъществяването на своите отговорности. Това се отнася освен за отговорностите Ви към родителите, а и същото, с дребни ремонти, за Вашите професионални, обществени и други контакти. Ако работите добросъвестно и не се пробвате да си присвоявате непознати заслуги или да навлизате в непозната територия, всичките Ви старания ще бъдат оценени по достолепие. Преди да давате инструкции на подчинените или да възразявате на шефа, деликатно разучете своята длъжностна характерност.
Дева
Днес главен въпрос ще бъдат тайните и тяхното опазване. Ще мислите, заслужава ли си да се разкриват всички секрети. Трябва да се убедите, че сте безусловно уверени в своето решение, преди да кажете даже и дума. И помнете, че през днешния ден, с помощта на въздействието на звездите, освен на Вас ще бъде мъчно да пазите загадка. Възможно е това да се каже извънредно комплицирана здача, изключително в случай че се отнася за бранене на фамилни секрети. Бъдете по-сдържани и почтени, а в случай че е нужно, избройте до 100, преди да кажете нещо.
Везни
Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.
Скорпион
Никой не обича да страда, само че от време на време всички страдат. И дори може да се окаже потребно. Например, в случай че знаете, че би трябвало да пострадате за своето изкуство, краиера, връзки, и се окаже, че все пак заслужавате да го извършите, връзките в действителност значат доста за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целенасоченост и очевидно да усили вероятността, да получите мечтаното.
Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.
Козирог
Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и полиряване след препирня с обичания човек.Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени.
Водолей
През този ден съществено би трябвало да се замислите за това, доста ли топлина, грижа и благополучие давате на своя обичан човек и доста ли получавате в отговор. Ако въпреки всичко в връзките ви виждате някакъв дисбаланс, най-добре е, да го отстраните незабавно, с цел да не повлече със себе си голям брой проблеми.
Риби
Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, в сравнение с да обясните на своите близки хора, какво става. Вероятно по този начин и би трябвало да извършите, в сравнение с да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР