Вероятно всяка жена в даден момент от живота си е

...
Вероятно всяка жена в даден момент от живота си е
Коментари Харесай

6 разновидности на класическата боб прическа

Вероятно всяка жена в даден миг от живота си е оформяла косата си в прическа фасул. Тази класическа форма постоянно е на мода, като се изключи че е и лесна за поддръжка. Много са методите да оформим косата си по този метод и постоянно да реализираме изцяло друг резултат, без значение дали харесваме пластовете или избираме чистия, еднакъв свършек.
 7 разновидности на бретона, които ще виждаме на всички места през тази година
7 разновидности на бретона, които ще виждаме на всички места през тази година

Една от най-горещите трендове в косите

И поради, че фасул прическата е една от водещите трендове в косите през актуалната година, е добре да се срещнем с най-популярните ѝ разновидности.

Класически

Косата нормално е подстригана до равнището на брадичката. Липсват пластове, изравнена e и загладена, което я прави да наподобява блестяща и изискан.

Многопластов

Ако не харесваме правата линия и желаеме повече раздвиженост, тогава включваме пластове. Могат да бъдат изтънени в краищата.

С дължина до рамото

Подходящ е изключително за по-фина коса, или за тези, които желаят малко повече дължина на косата си. Косата, подстригана тъкмо до раменете може да сътвори илюзията за плътност, изключително когато липсват пластове.

Асиметричен

За разлика от класическия фасул, който се подстригва на една дължина, късият несъразмерен фасул се подстригва с неравномерен периметър. Леко назъбените краища и пластовете могат елементарно да основат чудатост и жанр.

Микробоб

Доста по-радикален жанр, при който върховете стигат единствено до брадичката начело и до тила откъм гърба. Силуетът е съвършен, в случай че желаеме да подчертаем контурите на лицето. Освен това е подобаващ за всевъзможен вид коса и не изисква доста поддръжка за оформяне.

Текстуриран

Боб прическата не се лимитира единствено до правата коса. Къдравата и текстурирана също е подобаваща, изключително в случай че е гъста и вълниста, написа Real Simlpe.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР