Вероятно всичко това ще се окаже една медийна пушилка, която

...
Вероятно всичко това ще се окаже една медийна пушилка, която
Коментари Харесай

Атанасова за ареста на Борисов: Всичко ще се окаже една медийна пушилка

Вероятно всичко това ще се окаже една медийна пушилка, която има за цел да отклони публичното внимание от други доста по-тежки въпроси и рецесии, пред които е изправено българското общество. Това разяснява Десислава Атанасова за ареста на Бойко Борисов и другите знакови лица на ГЕРБ, по Нова ТВ.

По думите й тя няма пояснение за какво досъдебното произвеждане е почнало по разпит на очевидеца Кирил Петков. " Какво отношение има Кирил Петков към изказванията на Васил Божков? Може би единствено едно само - Васил Божков пращаше есемеси от Дубай, до момента в който митингът под юмрука на Радев, в който участваше и Кирил Петков, беше на площада. Аз друго съображение не виждам, на което Кирил Петков да бъде очевидец по едно такова досъдебно произвеждане ", сподели тя.

Атанасова добави и че след обиските не е имало нищо конфискувано от Борисов, тъй като е видяла протокола. " От всички арестувани какво са описали и иззели не знам, само че знам, че от Бойко Борисов, тъй като видях протокола, формиран от Министерство на вътрешните работи, няма нищо конфискувано. Тоест на процедура липсват някакви движимости, които индиректно да се отнасят и към процеса, в случай че изказванията са такива за някакви чанти, пари, чували и какво ли още не - подкупи и сходни неща ", разяснява тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР