Вероятно, всички вече сте разбрали за днешната реплика на Делян

...
Вероятно, всички вече сте разбрали за днешната реплика на Делян
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим!

„ Вероятно, всички към този момент сте разбрали за днешната имитация на Делян Пеевски, която гласи: „ Христо Иванов пиеше мазно турско кафе и седеше в скута ми. ” Това би трябвало да е краят на политическата кариера на Христо Иванов “, написа в профила си във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

„ Министър на Бойко Борисов, бранител на свободата на плажа на Ахмед Доган, създателят на лъжата, че аз съм дългата ръка на Движение за права и свободи, изобщо, герой против наличието на Движение за права и свободи в българското политическо пространство. Спомняте ли си по какъв начин се беше снимал пред централата на Движение за права и свободи и крещеше „ Нито глас за Пеевски ”? “, попита Трифонов.

„ В последна сметка, сврян в скута на Делян Пеевски, пие мазно турско кафе. Би трябвало тук да завърши политическата му кариера, поради лъжите, заблудите, измамите, неналичието на достолепие, неналичието на всевъзможен позор, безспорната безочливост и нахалство. Би трябвало неговите гласоподаватели да го изгонят от комфортния стол на политик и техен представител. Но, това надали ще се случи. Защо? Не знам. Това са тайните на човешката природа, българския политически живот и жълтопаветната душа “, прибавя водачът на Има Такъв Народ.

„ Ще кажа факсимиле, само че то е безусловно правилно за обстановката - щеше да е пъклен смешно, в случай че не е толкоз тъжно. Просто в този момент, всякога като видя физиономията на Христо Иванов ще си представям по какъв начин седи миличко и нежно, приласкан в скута на Делят Пеевски и пие мазно турско кафе. Или най-малко аз ще си представям това, за вас не знам. Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим! “

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР